Tréninky:

Od 12.4. se do odvolání ruší úterní tréninky! Více zde:

Vloženo 12.4 2016

Sokol Šlapanice B - TJ Sokol Podolí 74 : 53

Poseldní letošní utkání odehrálo Podolí s tradčním soupeřem ze Šlapanic. Šlapanice B na domácí palubovce nenechali nic náhodě a hlavně díky třetí čtvrtině zaslouženě zvítězili. Z podolského týmu se dobře předvedli mladší hráči, kteří chvíli dělali domácím problémy. Po posledním zápase Podolí končí na 7. místě soutěže OP II. Více zde:

Vloženo 12.4 2016

TJ Sokol Podolí - Slavia Kroměříž B 86 : 85 pp

Ve vzájemném měření sil bylo i tentokráte Podolí šťastnějším týmem. Podolí zvítězilo v dramatickém utkání po prodloužení jak jen nejtěsněji mohlo. Díky klidné ruce Rafaje si Podolí připsalo dva body do tabulky OPII. Právě J. Rafaj rozhodl o vítězství domácích trestnými hody. P. Pražák možnost zvýšení výhry 2x trestnými hody odmítl. Více zde:

Vloženo 5.4 2016

TJ Sokol Podolí - Spartak Uherský Brod B 87 : 65

Na domácí palubovce Podolí oplatilo porážku Spartaku. Opět po nějakém čase se ukázalo, že se v Podolí umí bránit a hrát kombinačně. Podolí zaslouženě porazilo oslabený tým z Uherského Brodu. Více zde:

Vloženo 5.4 2016

Sokol Šlapanice C - TJ Sokol Podolí 95 : 81

Stále trápící se Podolí v obraně dovolilo Šlapanicím C vstřelit téměř 100 bodů. V utkání na obou stranách dominovala spíše ofenzíva před defenzívou. Šlapanice zaslouženě zvítězili díky rychlosti a lépe pohyblivým pivotům. Více zde:

Vloženo 3.3 2016

SKB Brno Černovice B - TJ Sokol Podolí 85 : 59

I v druhém vzájemném měření sil si lépe vedli Černovice a připsali si již 4. výhru po sobě. Černovice Podolí přehráli hlavně díky výškové převaze. Podolí jen stěží bránilo černovické pivotmany, kteří kralovali pod oběma koši. Bohužel tento fakt rozhodl o vítězi utkání. Více zde:

Vloženo 3.3 2016

TJ Sokol Podolí - ASK Blansko 60 : 97

Podolí stále basketbalově tápe. S Blanskem domácí udrželi tempo jen 12 minut. Po té domácí začali ztrácet v útoku. Mizerná obrana Podolí dovolila soupeři téměř pokořit 100 bodovou hranici. Podolí si připisuje opět další debakl i na vlastní palubovce. Více zde:

Vloženo 19.2 2016

Sokol Hodonín - TJ Sokol Podolí 106 : 65

Podolí utrpělo pěkný debakl v krásné hale v Hodoníně. Po plese někteří hráči měly problém se vstáváním. Ovšem na průběh utkání patrně ples neměl příliš velký vliv. Katastrofální obrana podoláků usnadnila domácím pohodlné vítězství. Z podolských hráčů toho nikdo příliš nepředvedl. Domácí suveréně vyhráli a oplatili Podolí porážku z podzimní části soutěže. Více zde:

Vloženo 4.2 2016

TJ Znojmo - TJ Sokol Podolí 83 : 77

Podolí se nepodařilo navázat na dobrý výsledek z domácího zápasu. Znojmo po celé utkání vedlo a jejich vedení vydželo i do závěrečného hvizdu. Podolí díky vlastním chybám se připravilo o vítězství. Znojmo si zaslouženě připisuje dva body. Více zde:

Vloženo 4.2 2016

TJ Sokol Podolí - BK Vyškov 64 : 86

Podolí po sobotním utkání mělo Vyškovu co vracet. Odveta se povedla o hodně více hostů a tak si Vyškov připisuje z víkendové dvojičky plný počet bodů. Podolí se na domácí palubovce trápilo stejně jako ve Vyškově. Špatná obrana v první polovině a mizerný útok rozhodl o jednoznačném vítězství Vyškova. Více zde:

Vloženo 19.1 2016

BK Vyškov - TJ Sokol Podolí 71 : 90

Po vánočních svátcích opět vyrazili hráči Sokola Podolí do boje o další body. Bohužel Podolí narazilo, tradiční soupeř z Vyškova Podolí jasně ukázal kdo je na domácí palubovce. Podolí jasně podlehlo Vyškovu. Více zde:

Vloženo 19.1 2016

TJ Sokol Podolí - Sokol Šlapanice B 77 : 76

Nečekané vítězství si připsali na svoji stranu domácí. Po dvou sezónách se Podolí podařilo pokořit tohoto rivala. Podolí v neúplné sestavě těsně přehráli Šlapanice, které také nepřijeli kompletní. Domácí diváci se museli až do konce utkání bát o výsledek. Střelci Šlapanic v posledních minutách dali několik trojek a málem se jim podařilo strhnout vítězství na stranu Šlapanic. Po vydřeném vítězství si Podolí před koncem roku drží lichotivou bilanci 5 vítězství a tří porážek drží ve středu tabulky. Sice v tabulce je v současném dnu na 5 místě, ale další tři týmy se stejným počtem bodů. Podolí je na pátém místě díky horší bilanci skóre. Více zde:

Vloženo 13.12 2015

Spartak Uherský Brod B - TJ Sokol Podolí 72 : 53

Nepodařené utkání odehrálo Podolí na palubovce Brodu. Po dobrém výkonu v Kroměříži podolští hráči nenavázali výkonem a prohráli. Nepříjemné bylo zranění Rafaje z I. poloviny zápasu, kdy byl v obraně nevybíravě atakován loktem do obličeje. Tržná rána mu nepovolila korektně odehrát. Bohužel nikdo další nezavelel k obratu. Brod zaslouženě zvítězil. Více zde:

Vloženo 13.12 2015

Slavia Kroměříž B - TJ Sokol Podolí 64 : 70

Nečekanou výhru si odvezlo Podolí z Kroměříže. V nepřátelské atmosféře nakonec hosté uhájili svoje vedení. V druhém poločase domácí dostávali Podolí často do problémů, díky velice agresivní obraně hraničící s fauly. Naštěstí se Podolí podařilo dovést utkání k vítěznému konci. Celkem dobře zahráli mladí hráči, kteří ukázali svoje možnosti. Více zde:

Vloženo 13.12 2015

TJ Sokol Podolí - SKB Brno Černovice B 64 : 79

V neděli se nepodařilo domácím navázat na výborný výkon ze soboty, jako by byly koše v Podolí zakleté. Černovice zaslouženě vyhráli, když se domácí nebyli schopni trefit z "venku". Této situace naplno využili černovičtí a odvezli se z Podolí dva body. Více zde:

Vloženo 13.11 2015

TJ Sokol Podolí - Sokol Šlapanice C 84 : 69

Velice zajímavé utkání bylo k vidění sobotní podvečer na sokolovně v Podolí. V sokolovně byl vidět pěkný basketbal se šťastnějším koncem pro domácí Sokol Podolí. Podolí díky zlepšené obraně ve třetí a čtvrté čtvrtině postupně navyšovalo svoje vedení až k vítězství. Šlapanicím v druhé půli odešla střelba, a proti obraně podolských hráčů se jen těžko prosazovali. Podolí po pěkném zápasu zaslouženě vyhrálo. Více zde:

Vloženo 13.11 2015

SKB Tišnov - TJ Sokol Podolí 71 : 90

Podolí s tímto soupeřem již tradičně neumí hrát. Tišnovských bylo opět jen šest, i když i to jim většinou stačí na vítězství. Ne však letos. Podolí, sice po špatné obraně, vyhrálo a připsalo si 3 vítezství ze 4 utkání. A myslím je historicky poprvé na prvním místě tabulky OPII po 4 kolech soutěže, ovšem tabulka není úplná. Více zde:

Vloženo 30.10 2015

ASK Blansko - TJ Sokol Podolí 79 : 65

V loňské sezóně se podařilo Podolí dvakrát pokořit tohoto soupeře. Letos ovšem domácí zahráli dobře a zaslouženě zvítězili. Podolí se sice bojovností dostalo ze stavu, kdy prohrávalo o 20 bodů do dvou bodového vedení. To bylo ovšem maximum co hosté předvedli a připisují si první letošní prohru. Více zde:

Vloženo 30.10 2015

TJ Sokol Podolí - TJ Znojmo 87 : 58

Nedělní utkání Podolí hrálo proti celku, jenž sestoupil z vyšší souteže. To samo o sobě neslo lehké obavy z výsledku. Domácí předvedli kombinační hru s několika pěknými akcemi, které ocenili zejména diváci. Podolí i na podruhé vyhrálo domácí zápas a připisuje si do tabulky druhé vítězství po 2 kolech soutěžě OPII. Více zde:

Vloženo 19.10 2015

TJ Sokol Podolí - Sokol Hodonín 102 : 95

Premiéru v letošním ročníku si na domácí palubovce odbyl tým mužů. První utkání proti nováčkovi v souteži Podolí prověřilo. Po první čtvrtině sice byl domácí tým zralý na ručník, ovšem po poločase Podolí, jako Fénix stalo z popela a začalo stahovat náskok Hodonína. Převrat se dokonal a Podolí si připsalo první výhru v letošním ročníku OPII, hlavně díky dobře hrajícímu Rafajovi. Více zde:

Vloženo 19.10 2015

Statistika hráčů za sezónu 2014/2015

Více zde:

Vloženo 3.5 2015